nooreriyanie's FotoPage

By: nooreriyanie arifin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
otanjobi omedeto aliyah chan

besday girlll
hurmmmmm
peace sebelum potong kek
View all 16 photos...
Cepat betul masa berlalu hari ni genap setahun aliyah lahir di dunia.... Macam2 karenah dia sekarang ni....Hari ni pun buat besday party utk dia.....walaupun tak reti lg..... mama dia yg excited nak buat... party kecil je yg penting niat di hati cuma nak gembirakan anak je .ni je gambar2 aliyah yg sempat dirakamkan,,,,yg lain abg dia jd cameraman...semua gambar pelik2 dia ambil Mama doakan semoga Aliyah jadi insan yg berguna dunia dan khirat....jadi Anak yg solehah....utk anak lelaki mama nanti bulan 8 kita celebrate besday ye


Monday, 19-Feb-2007 10:22 Email | Share | | Bookmark
Ichigo gari 2007

 
 
 
View all 12 photos...
Strawberry picking is amusing to all people and one of the best strawberry-producing farms is located in the prefecture of Kochi.The strawberries are grown within green houses. The seasonal period for strawberry picking is from January 5th to May 10th.


Sunday, 28-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Yuki 2006

afiq blur?????
anak2 mama yg takut sejuk
papa wif beloved son
View all 13 photos...
Pada 28hb January yg lepas kami sekeluarga bersama dgn Malaysian pegilah jalan2.....jalan2 dgn tujuan utk mencari yuki.....so kiterorg ni pegilah menyusur jalan kampung yg menuju ke Matsuyama....Dalam perjalanan tu banyak jugak tempat snow boarding ni..tak sangka sungguh...so apa lg kiterorg pun singgah lah.....At first kiterorg sampai kat Mikawa Gelande...tapi tempat tu tak lah lawa sgt tapi dah first time tgk lawa jugaklah....dalam sejam jugaklah kiterorg kat sana....pastu kiterorg teruskan perjalanan ke Ehime...dalam kul 3 tu kiterorg sampai jugak ni tak termasuk yg tersesatlah hehehehe...sampai kat Ehime kiterorag ronda2 and esok pagi tu bertolak nak balik Kochi..masa nak On d way balik ni kami singgah kat Kuma skiland so inilah gambar dia...sempat gak lah main snow walaupunn tak reti.so next year kiterorg nak buat come back lagi kat sini...so tggulah dgn gambar yg lebih mencabar...


Tuesday, 23-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aaliyah model tudung bawal....

kejelitaan adalah hak milik setiap insan..chewahhh
model terkejut
aisey!!!!
View all 10 photos...
Model tudung bawal ni baru first time jd model so....gambar tu tak fotogenik mcm papa dgn abg dia,,yer ke fotogenik...hurmmm tapi yg penting aaliyah lg pandai bergambar siap buat posed maut lg tu...


Wednesday, 17-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Sweet Baby( Midnight Picture)

Anichan
imotto
2 beradik yg blur!!!
View all 6 photos...
Malam ni rasa nak ambil jer gambar diorang..sebab dua beradik ni duduk elok jer.romantik pulak tu.hishhhhh ni aaliyah tgh demam ni tu yg muka semacam jer tu...abg dia maintain jer dgn supplement dia..takper sat lg aaliyah dah sama besar dgn Abg...nanti kita tgk siapa yg kena...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net